Termeni si Conditii

Termeni și Condiții

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Acești Termeni si Condiții, inclusiv orice politici sau alți termeni și condiții menționați in prezentul document și disponibile pe site, cu modificările ulterioare, reglementează relația contractuală a clientului cu entitatea Tipizateutile.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Conditiile.Înainte de a finaliza comanda vi se va specifica în mod clar să acceptați Termenii și Condițiileîn versiunea publicată pe site la momentul plasării comenzii. Prin acceptarea acestor termeni sunteți de acord să respectați Termenii și Condițiileîn versiunea publicată pe site-ul nostru la momentul plasării comenzii. Dacă nu acceptați, nu puteți plasa comenzi pe site-ul nostru.

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment Termenilor și Condițiilor prin postarea modificărilor pe site, fără o notificare prealabilă. Schimbările importante vor fi comunicateîntr-o manieră adecvată. Orice schimbare se va aplica noilor comenzi. Asigurați-vă că recitiți Termenii și Condițiile de fiecare dată înainte de a finaliza comanda. Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, sunteți de acord cu respectarea Termenilor și Condițiilor în versiunea publicată pe site la momentul vizitei dumneavoastră.

Comanda poate fi plasată prin intermediul site-ului nostru sau telefonic. Pentru a face o comandă pe site, veți parcurge un proces simplu, la sfârșitul căruia veți confirma comanda apăsând butonul "Finalizează comanda"/”Trimite comanda”. Butonul va indica în mod clar că plasarea comenzii implică obligația dumneavoastră de plată. Înainte de confirmarea comenzii, sunteți întotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie plătit și veți avea întotdeauna posibilitatea de a verifica și eventual de a corecta comanda. De asemenea, pentru comenzile telefonice, veți fi informat în ceea ce privește suma de plată și modalitatea de livrare.

Pentru prelucrarea comenzii dumneavoastra si livrarea produselor comandate, trebuie sa ne furnizati datele dvs. personale asa cum sunt solicitate in formularul de comanda. Refuzul dvs. determina ANULAREA COMENZII lansate online.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Conditii de returnare

Prin informatiile oferite pe site ne straduim sa fiti cat mai informati cu privire la produsele comandate. Daca totusi nu sunteti multumit de marfa cumparata, o puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii www.tipizateutile.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. In cel mult 30 de zile de la data returnarii, www.tipizateutile.ro va inapoia contravaloarea comenzii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.


Termenii de Confidentialitate

 

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul desfasurarii activitatii site-ului tipizateutile.ro

Site-ul tipizateutile.ro este reprezentat de societatea STYLE IMAGE ADVERTISING SRL,inscrisa la Registrul Comertului cu  nr. J40/294/2010, CUI 26384630, avand punctul de lucru in str. Maria Rosetti nr. 16-18, sect 2, Bucuresti.

 

In momentul completarii formularului de comanda, utilizatorul site-ului tipizateutile.ro, isi da consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru:

- prelucrarea comenzilor;

- stabilirea contactului cu clientii;

- transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing .