Termeni de Confidentialitate

 Site-ul tipizateutile.ro este reprezentat de societatea STYLE IMAGE ADVERTISING SRL,inscrisa la Registrul Comertului cu  nr. J40/294/2010, CUI 26384630, avand punctul de lucru in str. Maria Rosetti nr. 16-18, sect 2, Bucuresti.

 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, si ale Regulamentului General UE 679/2016,  privind Protectia Datelor(GDPR), site-ul www.tipizateutile.ro se obliga ca datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sa fie administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre SC STYLE IMAGE ADVERTISING SRL.
In momentul completarii formularului de comanda, utilizatorul site-ului tipizateutile.ro, isi da consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru:
- prelucrarea comenzilor;
- stabilirea contactului cu clientii;
- transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing.
Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza noastra de date. 
Societatea noastra nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.


Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, Conform Regulamentului General UE privind Protectia Datelor(GDPR). 
Drepturile utilizatorilor sunt,dupa cum urmeaza: 
aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra;
aveti dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor 
- orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.
Modalitate de exercitare: prin e-mail: vanzari@tipizateutile.ro sau la telefon 0732 551562